TELÈFON 972 33 00 69 · WHATSAPP 608 837 292

Des de 1916

100 anys d'història

La Farmàcia Sureda Casamor comença el mes de setembre del 1916 quan el farmacèutic Antoni Casamor i Colomer compra la farmàcia a la viuda de Pompeio Simó. En aquella època estava ubicada al número 1 del Passeig de Dintre. Al mateix temps també lloga la casa de les germanes Palau de Mataró ja que la farmàcia ocupa una part de l’antic pati de cavalleries de la casa.

Més endavant també va llogar, a les mateixes propietàries, els baixos del carrer de la Muralla nº 4 , que havia estat el cafè La Cotorra i passà a fer la funció de magatzem.

El farmacèutic Antoni Casamor es casa amb Rosa Vilà Esparragó, una filla del noi petit del Vilar. Aquesta dona fina i elegant serà una figura cabdal a la farmàcia ja que era la responsable d’atendre la clientela i, amb la seva visió comercial era la que portava les regnes del negoci, mentre que el farmacèutic s´ocupava més de l´elaboració de les fórmules magistrals.

Els seus néts, ara farmacèutics titulars ambdós de la farmàcia, conserven el vell llibre de fórmules que utilitzava l´avi Casamor. L´any 1966, quan mor Antoni Casamor, Rosa Vilà, la viuda, continua portant la farmàcia amb l´ajut de la seva filla Montserrat Casamor i un farmacèutic regent mentre el seu nét Juan Sureda Casamor acaba la carrera.

L’any 1973, en Joan Sureda es llicencia en farmàcia i passa a ser el responsable. Amb l’empenta de la seva àvia realitzen una obres de millora, conservant tot el mobiliari de fusta i la col·lecció de pots originals.

Uns quants anys més tard, la seva germana Montse també acaba farmàcia i entra a formar part de l’equip.

Aquest any 2016, en Joan s’ha jubilat i ha entrat a formar part de l’equip la Carla Carreras.